SCS staat voor:

Cursus bij u thuis
€ 20 per uur
Bepaal zelf wat je wilt leren
De goedkoopste in onze regio

Cursussen

Cursusoverzicht:

Via deze link vindt u een duidelijk overzicht van de standaard cursussen die SCS aanbiedt. Klik op de verschillende cursussen om meer informatie te verkrijgen over het lespakket, de prijs en de duur.

.

Cursus op maat:

Wilt u graag een cursus op maat van ons? Wij bieden in overleg met u een cursus samen die aansluit op uw wensen en behoeften. Enkele voorbeelden van een aangepaste cursus:

.

Heeft u bijvoorbeeld interesse in een cursus  zoals:

  • Online betalen en bankieren
  • Geavanceerd surfen en internetgebruik
  • Wilt u graag muziek maken en/of downloaden met de computer
  • Leren om te gaan met computerbeveiliging
  • Opschonen van de computer
  • Internationaal bellen via een programma zoals Skype
  • Google Mail leren ontdekken

.

Groepslessen:

Sinds kort biedt SCS ook groepslessen aan. Deze lessen worden net zoals de reguliere cursussen bij de klanten zelf gegeven. U dient zelf de groep samen te stellen uit vrienden, familie of kennissen en een daarvoor geschikte locatie voor te kiezen. De nadruk van deze groepslessen ligt meer opinteractie en praktijkgerichte opdrachten.

.

Tarieven en betalingen:

Wij hanteren een zo’n scherp mogelijk tarief van 20 euro per uur. De voorrijkosten bedragen 5 euro per kwartier. De studenten komen of met de auto of met de fiets naar u toe. Wij kiezen voor de snelst mogelijke manier van reizen om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Betaling geschiedt in vele gevallen via een eenmalige bankmachtiging. Hiervoor tekent u eenmalig het lidmaatschapsformulier of de werkbon die de studenten met zich meenemen. Wenst u liever contant te betalen dan is dit ook mogelijk.

.

Cadeaubon:

Wilt u iemand een plezier doen met een tegoedbon voor een computercursus als cadeau? U kunt nu bij SCS erg makkelijk een cadeaubon bestellen met een tegoed van 20, 40 of 60 euro. Dit staat gerant voor een origineel en praktisch cadeau waar je menig persoon blij mee kan maken voor bijvoorbeeld de feestdagen.

Neem contact met ons op om over te gaan tot de bestelling van deze tegoedbon en verras vrienden, familie of kennissen!

Contactgegevens

Senioren Computer Scholing
Siondwarsstraat 70
3061ET, Rotterdam
info@seniorencomputerscholing.nl
Tel: 0643 971 687