SCS staat voor:

Cursus bij u thuis
€ 20 per uur
Bepaal zelf wat je wilt leren
De goedkoopste in onze regio

Advies

Heeft u behoefte om iets te veranderen aan uw computer? Loopt de computer niet meer zoals gewenst en zou u graag iets hardware-matig willen veranderen aan uw bestaande systeem? Wij kunnen dit ook voor u doen. Wij maken graag met u een afspraak om alles met u te bespreken om hieruit een conclusie te kunnen trekken wat er precies moet gebeuren.

.

Wat kunnen wij voor u adviseren?

  • Wij kunnen voor u een snellere processor of nieuwe harde schijf bestellen bij de meest voordelige computerhandelaar en dit voor u installeren zodat u er weer een tijdje tegenaan kunt gaan.
  • Het adviseren van computersoftware voor uw benodigde hobby of interesses.
  • Wat u precies nodig heeft om uw computer goed te beschermen tegen virussen
  • Waar u het beste op het internet uw bestelling kunt plaatsen.
  • Adviseren hoe u precies moet omgaan met randapparatuur zoals de printer, camera of scanner.

.

Naast hardware kunnen wij u ook software-matige oplossingen aanbieden. Heeft u behoefte aan een nieuw softwarepakket maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem contact met ons op zodat wij samen met u kunnen zoeken naar de meest geschikte oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld behoefte hebben om een volledig nieuw besturingsysteem te bestellen maar u weet niet precies wat het beste bij u past. Wij komen samen met u tot de conclusie wat u nodig heeft!

Klik hier als u direct een afspraak met ons wilt maken. Wij zijn 7 dagen per week tot 21:00 beschikbaar voor het plannen van een afspraak!

Contactgegevens

Senioren Computer Scholing
Siondwarsstraat 70
3061ET, Rotterdam
info@seniorencomputerscholing.nl
Tel: 0643 971 687