SCS staat voor:

Cursus bij u thuis
€ 20 per uur
Bepaal zelf wat je wilt leren
De goedkoopste in onze regio

Over ons

Wie zijn we?

Senioren Computer Scholing is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toespits op het aanbieden van computercursussen. Daarnaast biedt SCS ook cursussen op maat en helpen wij senioren met allerlei computergerelateerde problemen.

.

Historie SCS:

Senioren Computer Scholing is een idee dat is bedacht anno 2005, door de herkenbare en terugkerende problematiek bij digibeten kwamen wij al snel tot de conclusie dat er erg veel vraag is naar speciaal afgestemde computercursussen voor senioren. Echter zijn wij pas in 2010 gestart met deze onderneming.

.

Missie en visie:

SCS is ontstaan in 2010 door een samenwerking tussen een aantal studenten die merkten dat er te vaak senioren waren die niet meer konden bijbenen met de snelle gang van technologische ontwikkelingen in ons land. Door diverse marktonderzoeken bleek dat er een enorme vraag te zijn naar speciaal aangepaste cursussen voor senioren. Cursussen die zich aanpassen aan de snelheid, wensen en doelstellingen van de klant. Niet andersom! Deze werkwijze blijkt erg effectief te zijn omdat wij bij SCS ervaren dat iedereen op een ander niveau en tempo leert.

.

Oprichters:

SCS is opgericht door Lykele de Vries en Jaime Infante Ferreira. Beiden studenten hebben een academische achtergrond en hebben erg veel ervaring op het gebied van allerlei computergerelateerde onderwerpen. Door de raakvlakken op het gebied van computers en service hebben wij besloten om SCS op te richten en ons toe te leggen op een doelgroep die ons het hardst kon gebruiken, namelijk de senioren.

.

Hoe werkt het?

U zult zich misschien afvragen wat de voordelen van SCS zijn in vergelijking met andere cursus-aanbieders. Wij onderscheiden onszelf door al onze diensten bij u thuis te leveren. Allereerst komen wij naar u toe met de auto, openbaar vervoer of op de fiets. Een ander voordeel van SCS is dat wij erg flexibel zijn in het aanbieden van lesmateriaal. Onze werktijden wijken erg af van reguliere bedrijven zodat u ook na het werk een cursus kunt volgen via ons. Wij zijn namelijk elke dag geopend van 9:00 tot 21:00, ook in het weekend. Dit blijkt voor de studenten die voor ons werkzaam zijn ook een fijne manier van werken.

Contactgegevens

Senioren Computer Scholing
Siondwarsstraat 70
3061ET, Rotterdam
info@seniorencomputerscholing.nl
Tel: 0643 971 687