SCS staat voor:

Cursus bij u thuis
€ 20 per uur
Bepaal zelf wat je wilt leren
De goedkoopste in onze regio

Wie zijn wij?

Computercursus voor senioren – Wie zijn wij?

Senioren Computer Scholing is een idee dat is bedacht anno 2005, door de herkenbare en terugkerende problematiek bij digibeten kwamen wij al snel tot de conclusie dat er erg veel vraag is naar speciaal afgestemde computercursussen voor senioren. Wij hebben echter eerst de nadruk op onze studie gelegd voordat wij echt aan dit prachtige concept konden werken. Sinds begin 2010 is SCS een snelgroeiende onderneming die diverse studenten heeft ingeschakeld voor het aanleren van computerkennis bij senioren. Dit blijkt een succesvol en effectief concept.

Missie & visie

SCS is ontstaan in 2010 door een samenwerking tussen een aantal studenten die merkten dat er te vaak senioren waren die niet meer konden bijbenen met de snelle gang van technologische ontwikkelingen in ons land. Door diverse marktonderzoeken bleek dat er een enorme vraag te zijn naar speciaal aangepaste cursussen voor senioren. Cursussen die zich aanpassen aan de snelheid, wensen en doelstellingen van de klant. Niet andersom! Deze werkwijze blijkt erg effectief te zijn omdat wij bij SCS ervaren dat iedereen op een ander niveau en tempo leert.

Wij zijn van mening dat computers enorme mogelijkheden met zich mee kan brengen, echter wordt het vaak onderschat bij senioren. Jammer vinden wij, want wij willen graag deze interesse aanwakkeren. U kunt zelf bepalen welke dingen u graag wilt leren of bijschaven. De mogelijkheden zijn in theorie onbeperkt. Zo kunt u gebruik maken van de reguliere lespakketten maar ook lespakketen die u zelf kunt samenstellen. Heeft u een voorkeur om iets specifiek te leren, wij kunnen dit op maat voor u aanbieden.

 Oprichters

SCS is opgericht door Lykele de Vries en Jaime Infante Ferreira. Beiden studenten hebben een academische achtergrond en hebben erg veel ervaring op het gebied van allerlei computergerelateerde onderwerpen. Door de raakvlakken op het gebied van computers en service hebben wij besloten om SCS op te richten en ons toe te leggen op een doelgroep die ons het hardst kon gebruiken, namelijk de senioren.

Wij zijn van mening dat deze doelgroep graag mee wilt met de tijd maar vaak te veel technologische ontwikkelingen op zich af ziet komen. Wij van SCS zijn er echter van overtuigd dat wij door het aanbieden van afgestemde en duidelijk uitgelegde cursussen een hoop kunnen betekenen voor deze doelgroep. Meer informatie over de 2 oprichters kunt u hieronder vinden:

Lykele de Vries

  • Opleiding: International Business Management aan de RBS
  • Achtergrond info: Werkt al sinds 2005 aan SCS en heeft sinds 2010 besloten de droom te realiseren.
  • Uitgebreide kennis van: Windows, Apple, Office, Internet, mail, fotobewerking en digitale fotografie.

 

Jaime Infante Ferreira

  • Opleiding: International Business Administration aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
  • Achtergrond info: IT affiniteit, bestuurlijke ervaring & sociaal in omgang.
  • Uitgebreide kennis van: Windows, Office, Internet, Mail, programmering, fotobewerking, en webdesign

Contactgegevens

Senioren Computer Scholing
Siondwarsstraat 70
3061ET, Rotterdam
info@seniorencomputerscholing.nl
Tel: 0643 971 687